Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Terapihundene

Mio & Max 

 Hund som terapi -

Med nese for omsorg

Mio og Max er to tvillingbrødre som er født 16. september 2016 i Drangedal i Telemark.

Mio kom til meg da han var 8 uker og begynte å være med i terapirommet fra han var 9,5 uke. Max kom til oss da han var 9 måneder og har vært med på jobb fra han var snaut 10 måneder. Nå er de begge erfarne terapihunder.

Mio og Max er av rasen Boomer, som er en blanding av Malteser og Shih Tzu. De er allergivennlige hunder, og selv hyperallergiske klienter reagerer ikke på dem.    

Hvorfor terapihunder?

Jeg var så heldig da jeg gikk i egenterapi at min terapeut hadde hund. Tanken på å gjøre det samme når jeg skulle starte min egen praksis ble unnfanget der. Min erfaring er at hunder er gode assistenter å ha. De spør ikke, de bare er. De leser følelser og kommuniserer godt på sin non - verbale måte. De bruker en stor del av hjernekapasiteten sin til å fornemme og føle seg frem. De tenker og vurderer ikke slik vi mennesker gjør. Dyrene viser glede, kjærlighet og er uforbeholdne i sitt møte med klientene. Forskning har vist at både puls og hjerterytme senkes i samvær med dyr. Trengs det egentlig mer forklaring på hvorfor du møtes av Mio og Max når du kommer til meg? 

0